برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1404/09/01 - 13:33
  • - تعداد بازدید: 19
  • - تعداد بازدیدکننده: 19
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:

تشدید نظارت بر کارگاه های تولید نقل و حلوا

نقل و حلوا از جمله محصولاتی است که از جایگاه ویژه ای در سفره مردم ارومیه در شب یلدا برخوردار است.

به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:

کارشناسان حوزه فرآورده های خوراکی و آشامیدنی معاونت غدا  و دارو از کارگاه‌های تولید حلوا و نقل با توجه به نزدیک شدن ایام شب یلدا و افزایش مصرف و خرید بازدید کردند.

 در این بازدیدها وضعیت بهداشتی کارگاه‌ها، کیفیت مواد اولیه ،نحوه بسته‌بندی، شرایط نگهداری و رعایت استانداردهای تولید مورد ارزیابی قرار گرفت.

 هدف از این بازرسی‌ها تامین سلامت مصرف کنندگان و پیشگیری از عرضه محصولات غیر بهداشتی در ایام پرمصرف شب یلدا عنوان شد.

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 22576
کلمات کلیدی
الناز خدادادی
خبرنگار

الناز خدادادی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب